Back to All Events

XL les "Trans Spine Express"

  • Yogafabriek Saturnusstraat 60 Unit 74 Den Haag The Netherlands (map)

Ontgrendel de Energie van je Wervelkolom met de "Trans Spine Express" XL Les

Ben je klaar om de kracht van je wervelkolom te ontdekken en te benutten? Stap aan boord van onze "Trans Spine Express" XL Les, een diepgaande reis door de gehele wervelkolom via Critical Alignment Yoga.

Deze XL les is speciaal ontworpen om de helende kracht van je wervelkolom te onthullen. De wervelkolom is het centrum van je lichaam, en in deze les zullen we ons richten op het loslaten van spanning en het herstellen van de natuurlijke uitlijning.

Wat kun je verwachten:

  • Critical Alignment Yoga: Leer hoe je de spanningen in je wervelkolom kunt herkennen en geleidelijk kunt loslaten. De houdingen en bewegingen zijn ontworpen om je te helpen de volledige lengte van je wervelkolom te ervaren.
  • Diepgaande Verkenning: We zullen de hele wervelkolom behandelen, van de nek tot aan het stuitje. Deze les is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi's, omdat de nadruk ligt op begrip en zelfontdekking.
  • Diepe Ontspanning: Naarmate de les vordert, zul je merken dat je lichaam zich ontspant en dat je energie vrijer kan stromen. Je zult een gevoel van ruimte en openheid ervaren.

De "Trans Spine Express" XL Les is een kans om je lichaam en geest te verbinden en je wervelkolom te bevrijden van dagelijkse spanningen. Het doel is om je te inspireren om met hernieuwde vitaliteit en balans naar huis te gaan.

Investering in Jezelf: 35 euro

Meld je aan voor de "Trans Spine Express" XL Les en ontgrendel de energie van je wervelkolom.

Klaar om de diepte van je wervelkolom te verkennen en de transformatieve kracht ervan te omarmen? Meld je vandaag nog aan voor deze XL les.

xl-les@yogafabriek.nl 

Voor vragen of aanvullende informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Earlier Event: March 17
Klankbeleving "Harmonizing Vibrations"
Later Event: March 23
Weekend retreat “INNERSPACE”