Back to All Events

Dagretreat “INNERSPACE”

  • Yogafabriek Saturnusstraat 60 Unit 74 Den Haag The Netherlands (map)

Ontdek de Kracht van Thuiskomen bij Jezelf

Welkom bij deze exclusieve dagretreat, een reis naar het meest waardevolle heiligdom dat je kunt ontdekken: jezelf. In een wereld die voortdurend in beweging is, waarin we vaak worden afgeleid en overweldigd, nodigen we je uit om een dag te ervaren die helemaal om jou draait.

Deze dag staat in het teken van het volmondig 'ja' zeggen tegen alles wat je tegenkomt, zonder oordeel, zonder verwachtingen, en vooral zonder haast. Het gaat over thuiskomen bij jezelf, in het moment, in de ruimte waar je nu bent.

Wat kun je verwachten:

  • Critical Alignment Yoga: Laat spanningen en stress achter je terwijl de kracht van lichaam en geest in evenwicht worden gebracht.
  • Meditatie: Vind rust en kalmte door middel van meditatie wat je helpt om diep in jezelf te kijken.
  • Reflectief Schrijven: Verken je gedachten en gevoelens door middel van reflectieve schrijfoefeningen, een bron van inzicht en groei.
  • Heerlijke Vegetarische Lunch: Er wordt voor een gezonde, voedzame vegetarische lunch gezorgd om je energie op peil te houden gedurende de dag.

Deze dagretreat is een moment van zelfzorg, waarop je kunt loslaten en in het moment kunt leven. Het is een kans om jezelf te omarmen en te accepteren zoals je bent, zonder verwachtingen of oordelen.

Investering in Jezelf: 95 Euro

Klaar om 'ja' te zeggen tegen jezelf? Om thuis te komen bij wie je werkelijk bent? Meld je aan voor deze dagretreat en maak de reis naar zelfacceptatie en innerlijke rust. Ruimte is beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar de kracht van thuiskomen bij jezelf.

Jouw Reis Begint Hier.

dagretreat@yogafabriek.nl 

Voor vragen of aanvullende informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Later Event: December 16
Intensive Workshop “ALIGN & SHINE”