Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. 

Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf? Zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen? 

Dan is bedrijfsyoga een goede keuze. 

 
‘Yoga voor de geconcentreerde ontspanning.
Om daarna het werk als herboren te hervatten.’

Tijdens een yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspannen het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

De Yogafabriek verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van de Yogafabriek verzorgd worden. De Yogafabriek levert zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

Bent je geïnteresseerd in bedrijfsyoga voor jouw medewerkers en wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op.