Back to All Events

Intensive Workshop “ALIGN & SHINE”

  • Yogafabriek Saturnusstraat 60 Unit 74 Den Haag The Netherlands (map)

Transformeer je Yoga Praktijk met de "Align & Shine" Intensive Workshop

Ben je klaar om dieper in je yogabeoefening te zakken en een dieper gevoel van aanwezigheid te omarmen? Welkom bij de "Align & Shine" Intensive Workshop, een vier uur durende reis naar het verfijnen van je lichaam en geest door middel van Critical Alignment Yoga.

Deze intensieve workshop helpt je te begeleiden richting een staat van totale aanwezigheid. We zullen ons concentreren op Critical Alignment Yoga, een holistische benadering die lichaam en geest in balans brengt.

Wat kun je verwachten:

  • Critical Alignment Yoga: Leer hoe je spanningen en stress in je lichaam kunt herkennen en loslaten. Door zachte, effectieve houdingen en bewegingen ontstaat de mogelijkheid een gevoel van ruimte en vrijheid in je lichaam ervaren.
  • Zakken in het Gevoel van Aanwezigheid: Je wordt begeleid bij het verdiepen van je bewustzijn en aanwezigheid in elke beweging. Dit is je kans om volledig in het moment te leven.
  • Pauze en Verzorging: Tijdens de pauze van 30 minuten kun je genieten van thee en lichte versnaperingen. Dit is een moment om te verblijven in en reflecteren op wat er al is aangeraakt en eventueel te verbinden met mededeelnemers.

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde beoefenaars. Het doel is om je te inspireren om dieper in je lichaam zakken en ruimer je geest te verkennen, om te ontdekken wat er mogelijk is wanneer je jezelf toestaat volledig aanwezig te zijn.

Investering in Jezelf: 52,50 Euro

intensive@yogafabriek.nl 

Voor vragen of aanvullende informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Earlier Event: January 27
Dagretreat "INNERSPACE"