Back to All Events

Klankbeleving "Harmonizing Vibrations"

  • Yogafbriek Saturnusstraat 60 Unit 74 Den Haag The Netherlands (map)

Laat jezelf meedrijven op een zee van klanken verzorgd door Rudi en Bertina. 

Soundfulness is een methode ter ondersteuning van ontspanning en acceptatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van akoestische instrumenten en stem. De Soundfulness methode is gebaseerd op body awareness, mindful awareness en therapeutic resonance

Bij een klankbeleving, ook wel klankbad - klankconcert of klankontspanning, worden er klanken gespeeld, stiltes gecreëerd,  zonder dat het muziek wordt. 

Je mag plaats nemen, liggend of zittend, en ervaren hoe je de klanken van diverse akoestische instrumenten zoals oceandrum, rainstick, sjamanendrum, ratels, klankschalen, gong, duimpiano, gongdrum, stem, koshi's, shanti's enz. waarneemt. De beleving is een soort innerlijke massage van trillingen en klanken waar je jezelf helemaal kan laten opgaan. De klanken kunnen invloed op je lichaam, herinneringen en emoties hebben. Het zou kunnen zorgen voor spierontspanning en verlaging van de stress. Klank kan het denken naar de achtergrond brengen waardoor de klanken de vrije hand krijgen. Er bestaat een mogelijkheid dat je ontspannen wordt, innerlijke reizen maakt of ....... . Het veld wat gecreëerd wordt is uniek en zonder verwachtingen. De klankbeleving wordt geheel intuïtief en afgestemd op de energie van de deelnemers gegeven waardoor iedere klankbeleving anders is.

Je draagt zelf zorg voor je comfort tijdens de beleving dus breng vooral een zacht (lig)matje, slaapzak, kussen of iets dergelijks mee!

Investering in Jezelf: 45 euro (incl thee en wat lekkers)

Er is maar een beperkt aantal plekken dus wil je er bij zijn wacht dan niet en meld je direct aan om van een plekje verzekerd te zijn.

klankbeleving@yogafabriek.nl 

Earlier Event: February 10
Intensive Workshop “ALIGN & SHINE”
Later Event: March 20
XL les "Trans Spine Express"