Verdieping in Portugal

Het is weer een heerlijke week in het zonovergoten Portugal geweest. Het was ondertussen de vierde keer dat ik aan deze retreat deelnam maar dit was veruit de beste van allemaal.
Het is ontzettend fijn om te ervaren dat ik blijf ontwikkelen, zowel op mentaal en emotioneel vlak als op het fysieke vlak. Voor vertrek voelde ik me moe en enigszins onstabiel vanwege alle bezigheden in mijn yogastudio. Het ondernemer zijn is geheel nieuw voor me en dat eist zo zijn tol.
Gedurende de week in Portugal kwam er steeds meer rust over me heen. Aan het einde voelde ik me weer open, vrij, vol vertrouwen, blij en helemaal aanwezig. Het is telkens weer verrassend wat een weekje yoga voor een mens kan doen! Vol frisse moed en zin ga ik weer naar de studio.

"Overgave aan de flow van het leven geeft vertrouwen, rust, stabiliteit en kracht."

Transient
Transient
Transient