Op de valreep...

CorrectieHoofdstb.gif

Word ik afgelopen maandag gebeld of ik op de valreep nog mee wil doen aan de opleiding tot Critical Alignment Therapeut (CAT) van Gert van Leeuwen. Aanstaand weekend beginnen! Uh ja...super graag zelfs!  Deze opleiding is zo populair dat er een wachtlijst is, waar ik dus opstond. Voor zover ik weet is 2014 ook al volgeboekt dus zou ik pas in 2015 kunnen beginnen. Ondanks het mailtje dat ik zondag had verstuurd waarin ik nog even liet vallen dat als er toevallig nog een plaatsje vrij zou komen voor de opleiding dat ik nog steeds erg graag mee zou willen doen, had ik niet meer durven hopen nog mee te kunnen doen. Wat blijft het leven me toch telkens weer verwonderen!

Spowers.jpeg

Ow ja,  toen het besef dat ik volgend weekend ook al een drie daagse teacher training van Sarah Powers (yin yoga) gepland heb staan. En om het feestje helemaal compleet te maken vertrek ik de vrijdag daarop (28 juni) een maand naar een ashram in India voor een intensieve 200 urige teacher training. Misschien een beetje veel van het goede maar ik geloof dat je de kansen die op je pad komen met beide handen moet aanpakken. Ik heb ontzettend zin in alle ervaringen en kennis die ik in de komende tijd op zal gaan doen. En hopelijk kan ik anderen daar later van mee laten profiteren!

arhanta.jpeg