Intensive achteroverbuigingen 8 maart!

Critical Alignment Yoga Intensive Workshop 


De tweede intensive workshop heeft als thema achteroverbuigingen. 

Het leven is één grote vooroverbuiging! Veel klachten in de rug ontstaan door langdurig gebogen in eenzelfde houding te zitten. Achteroverbuigingen zijn van onschatbare waarde voor de wervelkolom want ze houden vervormingen van de wervels tegen en bevorderen de beweeglijkheid van de tussenwervelschijven. Bovendien ontwikkelen ze een gevoel van lichtheid in de bovenrug en borst en geven ze een gevoel van alertheid, snelheid en kracht in de onderrug.

In deze intensive heb je de mogelijkheid een verdieping te maken in jouw achterwaartse buigingen. We zullen werken met het rubber stripje, de nieuwe houten boogjes :), het vilten matje, het blok en natuurlijk het hoofdstandbankje.

Ben je nieuwsgierig en wil het onderzoek binnen je eigen lichaam uitbreiden geef je dan op voor deze workshop!

Datum: zaterdag 8 maart

Aanvang: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Yogafabriek

Kosten: 45,00 euro 

Aanmelden kan via mail workshop@yogabriek.nl

Minimaal 4 personen - maximaal 7 personen

Ik zou het leuk vinden je te mogen ontvangen voor deze intensive workshop!

130314YogaFabriek48.jpg