Intensive staande houdingen 27 april

Critical Alignment Yoga Intensive Workshop

Het thema van deze intensive workshop is staande houdingen.

Staande houdingen worden onderverdeeld in vier subgroepen namelijk rugstrekkers, draaiingen, beenstrekkers en achteroverbuigingen. Een belangrijk kenmerk van staande houdingen is de vergroting van de mobiliteit van de grote gewrichten van het onderlichaam zoals de wervels van de onderrug, de SI-gewrichten, de heupen, de enkels en de voeten. Door het ontwikkelen van mobiliteit in de oefeningen worden de houdingsspieren rondom deze gewrichten geactiveerd. 

Tijdens deze workshop zullen we stap voor stap uit alle subgroepen staande houdingen gaan uitwerken. Er zal gebruik worden gemaakt van de hulpmiddelen (rubber strip, vilten rolletje, blok, boogje, hoofdstandbankje) om de mobiliteit en ontspanning te vergroten. 

De workshop is toegankelijk voor iedereen, maar het is prettig als je al enige ervaring hebt met het gebruik van de hulpmiddelen.

Datum: zondag 27 april

Aanvang: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Yogafabriek

Kosten: 45,00 euro 

Aanmelden kan via mail workshop@yogabriek.nl

Minimaal 4 personen - maximaal 7 personen