Bring a friend actie!

Aanbieding in de maanden juni-juli

Tot aan de zomersluiting heeft de Yogafabriek een nieuwe actie lopen: BRING A FRIEND ACTIE!

Jij als vaste klant kan kans maken op een flinke korting en dat werkt als volgt:

  1.  Je hebt zelf een 10 rittenkaart bij de Yogafabriek.
  2.  Je introduceert een vriend(in). Laat hem/haar bij aanvang van de eerste les even doorgeven dat ze via jou komen.
  3. Wanneer hij/zij binnen 2 weken vanaf de eerste les een 10 rittenkaart aanschaft krijg jij € 50,- korting op de aankoop van jou volgende 10 rittenkaart! 

Voor iedereen die jij dus introduceert en binnen 2 weken een 10 rittenkaart aanschaft krijg jij € 50,- korting op een nieuwe kaart. Introduceer jij 2 mensen dan krijg je 2 keer € 50,- korting op de volgende 2 kaarten die jij aanschaft. Op deze manier kun je je langere tijd met flinke korting lessen volgen!

Aanbieding privé lessen!

Aanbieding in de maand mei

Deze maand is er de mogelijkheid een 10 rittenkaart privé lessen aan te schaffen voor € 350,- in plaats van € 550,-.

Voor wie is privé les interessant:

  • Bij (wervelkolom gerelateerde) fysieke klachten. Hiervoor kan de Critical Alignment Therapie een goede oplossing bieden. Voor meer informatie mail of bel (06 181 38 669).
  • Bij moeite met ontspannen en/of vrij ademen. Hiervoor kunnen de adem- en ontspanningslessen verlichting bieden.
  • Bij onzekerheid over het gebruik van de tools en/of startend met deze vorm van yoga. Persoonlijke begeleiding om geleidelijk vertrouwd te raken met het gebruik van de hulpmiddelen uit de CAY.
  • Voor verdieping. Wil je net even dat stapje verder? Of een bepaalde houding wat extra aandacht geven?

Je kunt de actiekaart tot eind mei aanschaffen. De kaart is zes maanden geldig!

Mocht je meer informatie hierover willen neem gerust contact op. 

Intensive omgekeerde houdingen zondag 25 mei

Critical Alignment Yoga Intensive Workshop

Het thema van deze intensive workshop is omgekeerde houdingen.

De opbouw naar de vrije totaalbeweging start bij omgekeerde houdingen niet vanuit de onderrug, zoals dat bij staande houdingen en vooroverbuigingen wel het geval is, maar vindt plaats vanuit de bovenrug, die zich wervel voor wervel opricht van de vloer. Dit gebeurt soms rechtstreeks vanuit de bovenrug (oa schouderstand), soms vanuit de strekking in de nek (oa hoofdstand) en soms vanuit de schouders (oa hoofdstandbankje). Pas na die strekking kan de onderrug gestabiliseerd worden en kan de beweging doorgegeven worden naar het bekken en de benen.

Tijdens deze workshop zullen we houdingen uit alle subgroepen omgekeerde houdingen (met gestrekte nek, gebogen nek en holle nek) gaan uitwerken. Er zal gebruik worden gemaakt van de hulpmiddelen (rubber strip, vilten rolletje, blok, boogje, hoofdstandbankje), om de mobiliteit en ontspanning te vergroten. 

De workshop is toegankelijk voor iedereen, maar het is prettig als je al enige ervaring hebt met het gebruik van de hulpmiddelen.

Datum: zondag 25 mei

Aanvang: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Yogafabriek

Kosten: 45,00 euro 

Aanmelden kan via mail workshop@yogabriek.nl

Minimaal 4 personen - maximaal 7 personen

Intensive staande houdingen 27 april

Critical Alignment Yoga Intensive Workshop

Het thema van deze intensive workshop is staande houdingen.

Staande houdingen worden onderverdeeld in vier subgroepen namelijk rugstrekkers, draaiingen, beenstrekkers en achteroverbuigingen. Een belangrijk kenmerk van staande houdingen is de vergroting van de mobiliteit van de grote gewrichten van het onderlichaam zoals de wervels van de onderrug, de SI-gewrichten, de heupen, de enkels en de voeten. Door het ontwikkelen van mobiliteit in de oefeningen worden de houdingsspieren rondom deze gewrichten geactiveerd. 

Tijdens deze workshop zullen we stap voor stap uit alle subgroepen staande houdingen gaan uitwerken. Er zal gebruik worden gemaakt van de hulpmiddelen (rubber strip, vilten rolletje, blok, boogje, hoofdstandbankje) om de mobiliteit en ontspanning te vergroten. 

De workshop is toegankelijk voor iedereen, maar het is prettig als je al enige ervaring hebt met het gebruik van de hulpmiddelen.

Datum: zondag 27 april

Aanvang: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Yogafabriek

Kosten: 45,00 euro 

Aanmelden kan via mail workshop@yogabriek.nl

Minimaal 4 personen - maximaal 7 personen

Yogafabriek bij Winkwaves

Afgelopen dinsdag heeft de Yogafabriek twee workshops verzorgd tijdens het evenement Winkwaves +8 Mind The Gap, over de werkplek van 2020. Erg leuk om de mensen, veelal geheel onbekend met yoga te introduceren in de Critical Alignment Yoga met als doel bewustmaking dat chronische spannings- en stress klachten goed te verminderen zijn. 

https://wijvan.winkwaves.com/calendar_events/284

Intensive achteroverbuigingen 8 maart!

Critical Alignment Yoga Intensive Workshop 


De tweede intensive workshop heeft als thema achteroverbuigingen. 

Het leven is één grote vooroverbuiging! Veel klachten in de rug ontstaan door langdurig gebogen in eenzelfde houding te zitten. Achteroverbuigingen zijn van onschatbare waarde voor de wervelkolom want ze houden vervormingen van de wervels tegen en bevorderen de beweeglijkheid van de tussenwervelschijven. Bovendien ontwikkelen ze een gevoel van lichtheid in de bovenrug en borst en geven ze een gevoel van alertheid, snelheid en kracht in de onderrug.

In deze intensive heb je de mogelijkheid een verdieping te maken in jouw achterwaartse buigingen. We zullen werken met het rubber stripje, de nieuwe houten boogjes :), het vilten matje, het blok en natuurlijk het hoofdstandbankje.

Ben je nieuwsgierig en wil het onderzoek binnen je eigen lichaam uitbreiden geef je dan op voor deze workshop!

Datum: zaterdag 8 maart

Aanvang: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Yogafabriek

Kosten: 45,00 euro 

Aanmelden kan via mail workshop@yogabriek.nl

Minimaal 4 personen - maximaal 7 personen

Ik zou het leuk vinden je te mogen ontvangen voor deze intensive workshop!

130314YogaFabriek48.jpg

De Yogafabriek gaat op cruise deze zomer!

De Yogafabriek begint deze zomer erg goed. In samenwerking met yogacruise.nl gaan we op vakantie. Alle ingrediënten voor een heerlijk vakantie zijn aanwezig: zon, zee, zeilen, rust, lekker en gezond eten en natuurlijk Critical Alignment Yoga! Voor meer informatie kijk hier. Let op: early bird korting van € 100,- als je voor 1 maart boekt!

zeilvakantie turkije (48).jpg